Historie

Jeg har altid ønsket mig en hund !! Mine forældre ville ikke have hund - Hunde var upraktiske og svinede mere end de gavnede! Alligevel gav de en skønne dag efter for plageriet, og købte en Shetlands sheepdog "En Mini Collie". Jeg var 14 år, og ønskede mig en HUND , og så købte de en mini hund , som man dårligt turde røre, af frygt for at den skulle knække ryggen !! Hva pokker var meningen. Det var nu en ganske pæn og nydelig hund, og i de 14 år den levede, var den selvfølgelig elsket af os alle, og en fuldstændig uundværlig del af familien. Vi kaldte hende for Vicky og hun bar også rundt på det statslige navn "Lady-Hill Golden Miss Gabrielle".

Men.... en rigtig hund er nu i mine øjne en hund af en vis størrelse !! En man kan tage fat i og kramme , uden at være bange for at den knuses mellem ens arme og hænder.

Vi har 2 børn i familien , Elisabeth og Mikkel - det gik ret hurtigt op for os, at Elisabeth ikke var helt tryk ved hunde, faktisk var hun panisk og rystede og tuede hvis der kom en hund af selv den mindste størrelse i nærheden af hende, og det styrkede min overbevisning om at det rigtige træk, var at få en hund i familien, for simpelthen at fjerne hendes frygt gennem positiv stimulation og "bakken op" om hende i hendes frygt.

Jeg har altid villet have en Schæferhund, og øjnede nu chancen for at få en drøm opfyldt - så jeg udnyttede mit kendskab til Internettet og søgte hurtigt ind på hvalpelisterne på Schæferhunde-portalen - fandt et par stykker, og begyndte at ringe rundt. Efter et par uheldige oplevelser med "Kennel-ejere" som nok ikke burde have været det, faldt min søgen over navnet Kennel Leri. En kennel der lå bekvemt i forhold til vor aktionsradius. Vi ringede til Kennelen og fik bekræftet at der var 3 hvalpe tilbage - og vi drog afsted.

Her er de første billeder der blev taget den dag vi var på besøg hos Kennel Leri - det var den 11/2-2007 - og selvfølgelig kunne vi ikke stå for den lille dame - som vi senere lærte at kende som - Leri Dagmar. Et stort navn , med masser af plads at udfylde.

 

 

Fortsættes.......